Jump to content


Customer Support Not Working


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 skiLLifu

skiLLifu

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts
  • Succesor
  • DN, Westwood
  • HighElves

Posted 01 March 2017 - 11:28 AM

Hi, is it just me or is anyone here experiencing same problem as mine? Whenever i click the Customer Support link i cannot go to that page. How can i report problems such as this if that is not working. GM or any moderator here please help. Thank you.

#2 Verbena

Verbena

    Moderator

  • Moderator
  • 1008 posts

Posted 01 March 2017 - 11:47 AM

I can access it with no issues from my side on different browsers. Are you getting any error message in particular?

#3 skiLLifu

skiLLifu

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts
  • Succesor
  • DN, Westwood
  • HighElves

Posted 01 March 2017 - 10:29 PM

Im getting this error, sorry not Customer Support, it's Cherry Messenger .. Whenever i try to click it, im getting runtime error.





Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".


<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

#4 skiLLifu

skiLLifu

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts
  • Succesor
  • DN, Westwood
  • HighElves

Posted 01 March 2017 - 10:36 PM

I get this kind of error before the new update of dragon nest. Please help, Thank you.

#5 Verbena

Verbena

    Moderator

  • Moderator
  • 1008 posts

Posted 02 March 2017 - 03:26 AM

I think the error is from your side. Have you tried cleaning browser cache and cookies?