Jump to content


[Dragon Nest] How To Fix Lagg/other Issues In Dn


  • Please log in to reply
220 replies to this topic

#21 jellyyy

jellyyy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts

Posted 31 August 2011 - 08:10 PM

Hmm guys... Im working on the random Disconnections ingame.. Need more info first

@ Sensie, Ill find out the problem and tell the forums ASAP!



#22 Joon Dharz

Joon Dharz

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 114 posts

Posted 31 August 2011 - 11:08 PM

jellyyy, on 2011-08-31 20:10:44, said:

Hmm guys... Im working on the random Disconnections ingame.. Need more info first

@ Sensie, Ill find out the problem and tell the forums ASAP!

I hope you can find a solution to this,

If so then I salute you! even moderators dont attend to our needs!



#23 hermulu

hermulu

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • healer111
  • DN, Greenwood
  • KASKUS

Posted 31 August 2011 - 11:39 PM

can i ask something....?
 my ping test here 
Posted Image

if i go to Dungeon ... i very lag in loading... very long time to loading..... and i'm verry bored for waiting so long
is make my party long wait to me....Posted Image
please help me... what i must to do? 
Posted Image
sorry my english bad... Posted Image



#24 Xephraim

Xephraim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 01 September 2011 - 12:07 AM

Is like everyone having the same problem of dc-ing when we load town =.=?



#25 budakdigital

budakdigital

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 01 September 2011 - 12:14 AM

giant minatour kill me._. and i dont see any damage and should have not died in that dungeon



#26 Lamuchi

Lamuchi

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts

Posted 01 September 2011 - 04:26 AM

i just got disconected while in dungeon other part like in town or roaming outside dungeon fine with me



#27 25sandlord

25sandlord

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 01 September 2011 - 08:40 AM

Did not help the random disconnection. I disconnect in town everytime after a quest.



#28 Sensie91

Sensie91

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts

Posted 02 September 2011 - 05:26 PM

jelly im still working on my error.. and im having problem on directX can you go to my link again and try if you can sovle the error.. i put some sreenshot..

...i change my antivir..my answers is on my thread visit me...



#29 jellyyy

jellyyy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts

Posted 02 September 2011 - 09:01 PM

@ Sensie i replyed, Good luck on making DN Work



#30 Sensie91

Sensie91

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts

Posted 03 September 2011 - 12:49 AM

@jellyyy ive replied also on your response..please take a look..i will wait :D



#31 negima98

negima98

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 30 posts

Posted 03 September 2011 - 04:15 PM

sigh.. Thanks you for this thread... but I'm afraid the solution for the text didnt work :<



#32 Xiphias

Xiphias

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 34 posts

Posted 03 September 2011 - 06:05 PM

Posted Image

This is my pingtest, awesome line quality? No... I still get disconnected from server in town and in town only quite often. Ranging from 1 to 2 times per hour to 3 to 4 times per hour. No problems in dungeons, only in town, so someone tell me its still not a server problem...



#33 jellyyy

jellyyy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts

Posted 03 September 2011 - 06:36 PM

Negima i found a Solution so ill Repost this, and

@Xiphias, People are getting dced in town and most of them are in Singapore or the ISP is Starhub, It might be them. Tbh i still dont know what it could be if its not the server or your connection.



#34 Sensie91

Sensie91

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts

Posted 03 September 2011 - 06:50 PM

JELLYYY ACCEPT MY INVITATION ON FACEBOOK.. I AM WAITING :D lets chat there..



#35 armimens

armimens

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 03 September 2011 - 07:30 PM

Any solutions for the crazy lags, that appeared after 1 september patch? Before the patch i had a little delay in every attack - like 0.05 sec delay, but after patch im getting 0.5 - 2 sec delyas. and im not the only one who is experiencing the crazy lags after patch. Sorry , if i wrote something wrong, i dont live in english speaking country :D



#36 Xiphias

Xiphias

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 34 posts

Posted 03 September 2011 - 07:37 PM

This again just show how 'good' our ISP here are.



#37 Scherin

Scherin

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 573 posts

Posted 03 September 2011 - 11:14 PM

 

Run a continuous pingtest while playing! Sometimes when it lags and returns to normal you'll get DCed.

fahrenh, on 2011-08-30 10:59:08, said:

For the ping, you can do it in your command prompt.

1. Open command prompt.

2. Type in: 'ping www.google.com -t' [without the quotation marks. And any website will do.]

3. Press enter.



#38 KenSalvatore

KenSalvatore

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 04 September 2011 - 12:14 AM

Guys, do have any idea how to solve this problem, i been having this for the past 3 days.

( screen will hang after click 'ok' to exit town by ruin.)



#39 jellyyy

jellyyy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts

Posted 04 September 2011 - 12:47 AM

@Arm, We are ALL experiencing Lagg, Its the server.

@Ken, I have no Idea, What you mean Hang? Screenie pls?

@Sensie, Added ya

@Xip if you lagg in PvP, Your connection cant handle other connections, Or maybe that ISP blocks Other connections.

^ Sorry for the late comment guys, Im really busy with school, ICT and some other stuff..



#40 Light Neo

Light Neo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 04 September 2011 - 01:31 PM

Server is lag badly and GM even can't do anything to fix it watta failed staff